Kansen

Wat bied ik?

wat past bij jou 

Levende- leerervaringen voor alleenstaanden. 

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je ook een leven opbouwen zoals dat van ons, dan kan ik je de kans geven hier tijdelijk te leven en te leren. 

De kosten voor deze kans zijn 250 euro per maand excl kosten die ik voor je maak, zoals electriciteit. Bij een verblijf van minimaal een maand. Dit bedrag is voor het gebruik van ons terrein en de gebouwen. 

Wil je korter komen dan zijn de kosten 150 euro per week, omdat dit dan eigenlijk vakanties zijn en ik de prijzen om die reden aanpas. Mijn woonplek is namelijk geen vakantieplek maar heeft een ander doel en een andere doelgroep. 

Ik ontvang alleen alleenkomende mensen vanaf 16 jaar oud, omdat mij is gebleken dat er dan een echt contact ontstaat, wat voor mij wenselijk is op deze reis. 

Je mag hier proberen in je levensonderhoud te voorzien, een groententuin opbouwen en eruit eten, leren slachten indien de mogelijkheid zich aandient, vachten vilten of zelfs huiden looien.  Voor de schapen zorgen op onze andere boerderij. Mogelijk zetten we twee schapen op deze boerderij, waar jij verblijft. 

Ik verwacht dat het huis in de huidige  (opgeruimde) staat blijft, ook tijdens jouw dagelijks verblijf. Dit omdat niet alleen jij het huis gebruikt. Het is niet de bedoeling dat er in de zomer mensen bij jou op vakantie komen, dit om ons en andere bewoners niet te belasten met veel mensen. 

Je gaat ervaren hoe het is om back to basic te leven in de natuur. Onze kajaks mag je in overleg gebruiken. 

Ik begeleid je en loop met je mee op deze reis. Je krijgt een slaapplek ( die kan soms even veranderd worden indien er meer familieleden thuis zijn) en je mag van onze faciliteiten gebruik maken.  Drinkwater en gebruik van een wasmachine ( 50 sek per wasbeurt) regel ik voor je op de plek waar ik zelf woon. 

De periode is in overeenstemming, en een vereiste is dat het klikt met eventuele andere bewoners en / of mijn zonen die soms in een weekend thuiskomen. In de zomer slaap je in een tent, indien er minder plek is. We richten die samen comfortabel in met een vast bed. 

Je kunt hier niet permanent wonen en je mag je niet inschrijven op dit adres.  Je mag een eigen yurt meenemen voor een afsproken periode indien je dit wenst.  de kosten blijven gelijk. 

We vragen je beddengoed en je persoonlijke kleding mee te nemen. Voor andere persoonlijke spullen is er geen plaats. 

Achter in de tuin staat een 1 persoons hutje, zeer klein, wat je eventueel ook kan en mag bewonen, dit is niet verwarmd. 


 Coaching van ouders met een HB HSP kind. 

Als je niet meer aan je kind wilt sleutelen zul je jezelf los moeten maken van het denken in bestaande systemen om je kind de wereld te geven. Blokkades en angsten veroorzaken het denken in onmogelijkheden. Maar het kan anders, en ik help jou hierbij. 

  • Ik luister naar jouw verhaal en jouw  situatie.
  • We brengen de situatie geheel in kaart.
  • We zoeken naar de blokkades waar jij tegenaanloopt.
  • We bekijken de muren die jou tegenhouden.
  • Ik geef je tools in denken en communiceren met de partijen  waarmee jij rond de tafel zit.
  • We werken naar moed, doorzettingsvermogen en nieuwe doelen, die jij in het belang van je kind je niet meer laat afnemen.