ONS LEVEN

Er gebeurt hier veel. Ook dingen die ik niet meer had verwacht of bedacht. De jongens vliegen uit, dat had ik al geschreven... maar het meest vreemde is dat ik uitgevlogen ben en Robert nu tot zijn opleiding alleen woont op onze boerderij.

De winter

11-11-2019

Het is november 2019. De eerste sneeuw is gevallen en ligt al drie dagen. Toch zal hij niet blijven liggen omdat er regen gaat komen. Hopelijk veranderd dit, want de wegen zullen veranderen in ijsbanen als het gaat regenen.

Stap voor stap komen dromen uit. Soms verbaas ik mij over de manier waarop mij dit overkomt. Of bewerkstellig ik dit door te durven dromen?

Terug van weggeweest... even weggeweest van Facebook, maar ook samen met Lars-Erik naar een onbemande hut uit de oude tijd geweest. Daar gewandeld en geslapen. Het was koud!

Inmiddels heb ik wel ervaren en dus geleerd dat je zoveel verwachtingen kunt hebben in het leven als je maar wilt, maar dat uiteindelijk het leven zijn eigen flow heeft.

En natuurlijk wat plaatjes erbij!

De foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of verspreid worden. Dank jullie wel voor het respect!